U bevindt zich hier: > nieuwsberichten

Groepsaankoop zonnepanelen

Groepsaankoop zonnepanelen 

In september start in West-Vlaanderen een tweede groepsaankoop zonnepanelen. Inschrijven voor de groepsaankoop kan vanaf 1 september, via www.wijkiezen.be. Op 5 oktober vindt een veiling plaats, waarin gekwalificeerde leveranciers tegen elkaar bieden. De leverancier die het laagste bod doet wint de veiling. Vanaf 24 oktober krijgen de deelnemers een persoonlijk voorstel van de winnende leverancier. Wanneer zij voor 5 december kiezen hier op in te gaan, wordt gestreefd om voor 1 juni 2017 hun zonnepanelensysteem te installeren.
Via de groepsaankoop kunnen deelnemers/inwoners een kwalitatief hoogwaardig en compleet zonnepanelensysteem aankopen, inclusief plaatsing en elektrische keuring. Via de groepsaankoop word je helder en objectief geïnformeerd, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Gedurende het gehele traject, van inschrijving tot installatie, staan er medewerkers ter beschikking om op al je vragen te antwoorden, en je te begeleiden als er toch iets niet naar wens zou gaan.
Door het organiseren van een groepsaankoop kan een goed product tegen een scherpe prijs worden aangeboden. Ook de kwaliteit van de producten en leveranciers, en de goede garantievoorwaarden, kunnen op deze manier worden gewaarborgd. 
Stad Oostende en EOS namen niet voor niets de tweede keer het initiatief om een groepsaankoop zonnepanelen te organiseren, om zo de provincie West-Vlaanderen een meer duurzame regio te maken. Net zoals vorig jaar sluit de gemeente De Haan zich aan bij deze organisatie. Bovendien wordt de groepsaankoop dit jaar ondersteund door het provinciebestuur van West-Vlaanderen.
Zonnepanelen maken stroom van zonlicht, een onuitputtelijke energiebron. Door zelf stroom op te wekken, heb je daarenboven een grotere onafhankelijkheid van je energieleverancier, en bespaar je jarenlang op je energiekosten. Bovendien draag je bij aan een duurzame toekomst door een vermindering van je CO2-uitstoot.
 

 

Top