U bevindt zich hier: > nieuwsberichten

Resultaten van de veiling 'groepsaankoop van groene energie'

Voor de 6de groepsaankoop groene energie en gas van de provincie West-Vlaanderen schreven al 47.000 gezinnen zich vrijblijvend in.
Op donderdag 9 februari 2017 vond de online-veiling plaats. 4 energieleveranciers namen deel. Elegant bood, net zoals vorige jaar, de laagste prijs aan voor de combinatie groene stroom/gas, maar liefst 32% onder de huidige marktprijs voor energie. Voor de combinatie groene stroom/gas betekent dit een gemiddelde besparing van 323 euro. Voor groene stroom alleen bleek Engie (Electrabel) het beste bod klaar te hebben: 17% onder de huidige marktprijs voor energie. Voor groene stroom betekent dit een gemiddelde besparing van 112 euro.
 
Was je vergeten om je in te schrijven om te genieten van het mooie aanbod van de groepsaankoop? Geen probleem, de inschrijvingsperiode is verlengd tot en met vrijdag 3 maart. Inschrijven kan je via de website www.samengaanwegroener.be of elke werkdag tussen 9u00 en 11u30 in het gemeentehuis (Leopoldlaan 24, De Haan) op de dienst milieu.
Ingeschreven voor de groepsaankoop krijgen uiterlijk maandag 3 april 2017 een persoonlijk resultaat (hoeveel bedraagt de besparing). Men kan dan kiezen om al dan niet de overstap naar de nieuwe leverancier al dan niet te maken. Wie het voorstel aanvaart, wordt een contract van één jaar aangeboden.

Top