U bevindt zich hier: > nieuwsberichten

Gemeentebestuur De Haan & Koen Crucke zingen samen voor Nesteling vzw

Gemeentebestuur De Haan & Koen Crucke zingen samen voor Nesteling vzwHet gemeentebestuur van De Haan en Koen Crucke hebben samen een single cd opgenomen. ‘Den Haane, gie zit in us erte, alsk hier zien ek een goed gevoel’ is het begin van het refrein van het nieuwe lied van De Haan. Het lied is een ode aan De Haan op de tonen van 'La Montagne' van Jean Ferrat, bij ons beter bekend als 'Het Dorp' van Wim Sonneveld. De tekst werd geschreven door Koen Crucke en zijn man Jan Geysens. 
 
Burgemeester Peter Breemersch en het gemeentebestuur besloten om de opbrengsten van de CD-verkoop te schenken aan Nesteling vzw – voor kinderen met een beperking. 
Nesteling werd opgericht door ouders van kinderen met een verstandelijke en/of motorische beperking en heeft als doel een aangepaste en betaalbare thuis te bieden. Bijgevolg wil Nesteling een kleinschalig woonproject oprichten voor een tiental kinderen met een beperking. Nesteling is nog steeds op zoek naar fondsen om het woonproject te realiseren. 
 
>> De single CD is verkrijgbaar in de toerismekantoren, aan het onthaal in het gemeentehuis en bij de leden van het schepencollege. Kostprijs: 5 euro <<

Top