U bevindt zich hier: > nieuwsberichten

Neem deel aan de groepsaankoop zonnepanelen

Neem deel aan de groepsaankoop zonnepanelenIn september start de derde editie van de groepsaankoop zonnepanelen. Als je overweegt om zonnepanelen op jouw dak te plaatsen, kan je dit op een gemakkelijke manier doen met de groepsaankoop van “West-Vlaanderen kiest Zonne-energie”. Samen kunnen we succesvol verder bouwen aan een klimaatgezond West-Vlaanderen. 

 
Schrijf je vrijblijvend in!
Inschrijven voor de groepsaankoop kan vanaf 1 september, via www.wijkiezen.be. Door het organiseren van de groepsaankoop willen wij je helpen jouw zonnepanelen aan te kopen op een gemakkelijke manier. Zo ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig aanbod tegen een scherpe prijs. Het uitzoekwerk wordt voor je gedaan en je wordt helder en objectief geïnformeerd. Inmiddels zijn via deze groepsaankopen zonnepanelen al 3.000 installaties geplaatst bij West-Vlaamse huishoudens. 
 
De groepsaankoop zonnepanelen in 5 stappen
 
1. Inschrijven
Vanaf 1 september kan je je gratis en vrijblijvend inschrijven op www.wijkiezen.be.
 
2. Veiling
Op 4 oktober vindt de veiling plaats. Enkel leveranciers die door ons gekwalificeerd zijn mogen deelnemen aan de veiling en hun scherpste prijs bieden. 
 
3. Persoonlijk voorstel
Vanaf 23 oktober ontvang je een persoonlijk voorstel op basis van jouw inschrijvingsgegevens en met een indicatie van jouw kosten en opbrengst. 
 
4. Jij beslist
Vind je het aanbod interessant? Dan heb je tot en met 8 december de kans om het voorstel te accepteren. Intussen kan je met al je vragen terecht bij onze helpdesk of op één van onze informatieavonden. 
 
5. Installatie
Als je beslist om deel te nemen, inspecteert de winnende leverancier je dak, en wordt de plaatsing van jouw zonnepanelensysteem ingepland.

Top