U bevindt zich hier: > nieuwsberichten

Resultaten van de veiling bij de groepsaankoop van groene energie

Resultaten van de veiling bij de groepsaankoop van groene energieVoor de 7de groepsaankoop groene energie en gas van de provincie West-Vlaanderen schreven al 49.500 gezinnen zich vrijblijvend in.

Op donderdag 8 februari 2018 vond de online-veiling plaats. 5 energieleveranciers namen deel. ENGIE Electrabel bood de laagste prijs aan voor de combinatie groene stroom/gas (maar liefst 33% onder de huidige marktprijs voor energie) alsook voor groene stroom alleen (24% onder de huidige marktprijs). Voor de combinatie groene stroom/gas betekent dit een gemiddelde besparing van 347 euro, voor groene stroom een gemiddelde besparing van 174 euro.

Ingeschrevenen voor de groepsaankoop krijgen uiterlijk dinsdag 20 maart 2018 een persoonlijk resultaat (hoeveel bedraagt de besparing). Men kan dan kiezen om al dan niet de overstap naar de nieuwe leverancier al dan niet te maken. Wie het voorstel aanvaart, wordt een contract van één jaar aangeboden.

Was je vergeten om je in te schrijven om te genieten van het mooie aanbod van de groepsaankoop? Geen probleem, de inschrijvingsperiode is verlengd tot en met vrijdag 8 maart 2018. Inschrijven kan enkel via de website www.samengaanwegroener.be.

Het gemeentepersoneel begeleidt u graag  bij de overstap. Hiervoor kan je terecht op volgende plaatsen en data:

De Haan-Centrum
Milieudienst, gemeentehuis, Leopoldlaan 24 op di 20 maart en 27 maart 2018 van 8.30-11.30u

Wenduine
Sociaal Huis, Markt 2 op wo 21 maart en 28 maart 2018 van 8.30-11.30u.

Vergeet zeker niet uw gepersonaliseerd voorstel, dat u ontvangen heeft van PrizeWize, samen met uw laatste afrekeningsfactuur mee te brengen.

 

Top