U bevindt zich hier: > nieuwsberichten

Sport- en Recreatiecentrum Haneveld behaalt hoogste kwaliteitslabel

Het continu voldoen aan de vigerende wetgeving rond veiligheid, milieu en preventie in sportaccommodaties is geen futiliteit. Het is zowel administratief, operationeel als technisch zwaar belastend. Teneinde dit doel te bereiken werd door de sportdienst in samenwerking met Farys een integraal kwaliteitsplan opgemaakt.

De uitwerking van het concept voor het Sport-en Recreatiecentrum Haneveld werd beschreven in de procedure- en exploitatiehandboeken en het jaarlijks aangevulde activiteitenplan. De sportdienst noteert maandelijks allerhande gegevens, parameters, tellerstanden enz. om steeds de beste zorg op maat te bekomen voor de klanten. De sportdienst behaalt op die manier de hoogste kwaliteitslabel zowel in het Wielingenbad als in het Sport-en Recreatiecentrum Haneveld.
De certificatie en het behalen van deze kwaliteitslabel is geen doel op zich, maar is een mijlpaal voor onze sportinfrastructuur. Het vormt ook een incentive voor de motivatie van de medewerkers enerzijds en anderzijds een manier om de inspanningen kenbaar te maken bij de inwoners en toeristen.
De sporters kunnen hun geliefkoosde sporten in de veiligste en beste omstandigheden beoefenen. Een externe certificeringspartner Quality Control uit Asse - Zellik voerde de controle uit.
Het is de bedoeling van de sportdienst om ieder jaar het behaalde resultaat te behouden. 

Top