U bevindt zich hier: > nieuwsberichten

Groepsaankoop zonnepanelen West-­Vlaanderen

Groepsaankoop zonnepanelen West-­VlaanderenZonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit en maken zo gebruik van een onuitputtelijke energiebron. Door een vermindering van je CO2-uitstoot draag je bij aan een duurzame toekomst. Door zelf stroom op te wekken bespaar je jarenlang op je energiekosten en heb je bovendien een grotere onafhankelijkheid van je energieleverancier.

Om zonnepanelen financieel toegankelijker te maken, start in september in West-Vlaanderen een groepsaankoop zonnepanelen. Via de groepsaankoop kan je tegen een scherpe prijs een kwalitatief hoogwaardig en compleet zonnepanelensysteem aankopen, inclusief plaatsing en elektrische keuring. Hierbij word je helder en objectief geïnformeerd, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Gedurende het gehele traject, van inschrijving tot installatie, staat een helpdesk ter beschikking om je te begeleiden en op al je vragen te antwoorden. De kwaliteit van de producten en leveranciers wordt gewaarborgd en goede garantievoorwaarden worden verzekerd.

Inschrijven voor de groepsaankoop kan tot en met 28 oktober via www.wijkiezen.be.

Op 29 oktober vindt een veiling plaats waarin alle gekwalificeerde leveranciers tegen elkaar bieden. De leverancier die het laagste bod doet wint de veiling. Vanaf 16 november ontvangen ingeschreven inwoners van de winnende leverancier een persoonlijk voorstel en tot 18 december kan jij beslissen hier al dan niet op in te gaan. Indien je het voorstel accepteert, wordt jouw zonnepanelensysteem geïnstalleerd voor 1 juni 2016.

Top